De rationeele inrichting van de verzekering tegen ziekte, invaliditeit en moederschap. - Jauniaux, Arthur (Brussel : De Wilde Roos, 1929)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Gaston Crommen
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (ZIV); moederschap