Het dagblad Vooruit in de verkiezingsstrijd juni 1949 = Elections législatives de 1949 : l'effort du journal Vooruit - De Block, August; Cantré, Jozef (Gent : Het Licht, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: Parlementsverkiezingen van 1949; socialistische pers