La France est une démocratie - Lévy, Louis; de Brouckère, Louis (Londres : Gollancz, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lévy, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; Frankrijk