Op mensenmaat : een groene kijk op ekonomie : werkdokument ter voorbereiding van het sociaal-ekonomisch kongres van Agalev, voorjaar 1985. - Anders Gaan Leven (Agalev) (Brussel : Ploeg (werkgroep ekonomie), 1984)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: economie; milieu