De zaak van Lourdes : de hervormingen in de hospitalen : redevoering uitgesproken in den Gemeenteraad van Antwerpen - Terwagne, Modest (Gent : Volksdrukkerij, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie