Jozef Coole 1878-1978. - Huysentruyt, Filiep; Decock, Julien (Kortrijk : BSP CSC, 1978)
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Vaarwel, vader...
Gij zijt geboren in een armoe-somber bed...
De gelock-outeerde textielbewerkers
Strijdlied der socialistische turners van Ingelmunster
De slimste peê van Bisseghem
Roo-Koolen in den pot?
Kieslied 1936
Nieuw strijdlied : 4,00 f per uur - 8 uern werk
Op Charles Proef
Nederlands
Monografie
Keywords: Coole, Joseph; liederen; poëzie