Critique du rapport Janne. - Centrale Générale des Services Publics (CGSP) (Bruxelles : CGSP, 1970)
Bibliotheek François Vercammen
Zie ook : "Permanente educatie, veranderingsfactor in het huidige educatieve systeem"
Zie ook : "Réponse a la "Critique du rapport Janne"
Frans
Brochure