Een SP-actieprogramma : samenlevingscontracten en homo- en lesbiennerechten : SP-persconferentie 17 oktober 1995. - Socialistische Partij (SP) (Brussel : SEVI, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie