De Werk- en Nijverheidsraden : beknopt verslag der voordracht gehouden door E. Van Beveren op 24 aug. 1890 in de zaal Vooruit te Gent. - Van Beveren, Edmond (Gent : [s.n.], 1890)
Bibliotheek Anseele
Nederlands
Monografie