Toen het leven nog een kortstondig verblijf in de textielfabriek was ... : een fotomontage van de industrialisatie en haar ontwikkeling in de Belgische vlas-, katoen- en wolindustrie (1800-1914). - De Clopper, Myriam (Boechout : Sfinks, 1979)
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Weverslied
Vier wevers
Ik haastte mij
Over de thuiswever en zijn ruimte
Wij wollewevers
't Spinnewiel
Wel dochter, lieve dochter
Onze fabrieksmeisjes
De spinsters van de vlasfabriek
De martelaressen der continues
Kinderen der fabriek
Het fabrieksmeisje
De vier getouwen
Uitgegeven n.a.v. gelijknamige tentoonstelling
Brochure + gids
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; poëzie