Het Sociaal Pact van 1944 : oorsprong, betekenis en gevolgen : acta van het historisch luik van het colloqium '50 Jaar Sociaal Pact', Vrije Universiteit Brussel 8-9 december 1994 - Luyten, Dirk; Vanthemsche, Guy; De Moor, Magda (Brussel : VUBpress, 1995)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale wetgeving; sociale zekerheid