Meistoet 1896 [Bladmuziek] : al de meizangen uit te voeren gedurende den lichtstoet van 1ste mei 1896 en den praalstoet van 3en mei 1896 te Gent. - Bogaerts, Aimé; Johan (Gent : [s.n.], 1896)
Deze brochure bevat volgende liederen
Ons lijden
Zang der Fabriek
Het lied van den landbouw
Wereldverbond
Eere aan het werk!
Zang der spelen
Liefdegroet aan den Mei
Triomfzang
Het Meifeest
De roode vlag
Heft uw Zangen
't Is Mei
Op titelpagina: muziek van Jozef Vandermeulen, Mozart, Haydn, Peter Benoit enz.
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; 1 mei