De algemene concentratie van de gepensioneerden der overheidsdiensten. - ACOD-dienst Gepensioneerden (Brussel : ACOD, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bijeenkomst gehouden op 19 oktober 1961 te Brussel
Bestaat uit 3 delen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: gepensioneerden; Openbare diensten