Antwerpen boven! - Huysmans, Camille; Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Antwerpen : Ontwikkeling, 1938)
Bevat : Kieslied 1938 (lied over Camille Huysmans)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Huysmans, Camille; gemeenteraadsverkiezingen van 1938; liederen