Feminisme en homobevrijding : inleiding tot de diskussie. - De Rooie Vlinder (Gent Antwerpen : De Rooie Vlinder, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: feminisme; homoseksualiteit