Wet tot regeling van het lager onderwijs - De Paeuw, Leo (Brussel Baarle-Hertog : Office de Publicité Belgische Boekhandel, 1921)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: schoolstrijd; basisonderwijs; Stedelijk onderwijs