Ter toelichtingmijn uittreden uit de "Sociaal-Democratische Partij" : een vraag van staatsrecht mede. - Croll, C. ('s-Gravenhage : [s.n.], 1890)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek