Een pleidooi voor Geel : rede op de Monstermeeting gehouden voor de innvrijheidstelling van onzen partijgenoot Geel. - Croll, C. ([S.l.] : Liebers, 1889)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek