Heft'r ne kier aan : liederenboek [Bladmuziek] : lokale revue in één proloog en twee bedrijven - Van Daele, Henri; Goedertier, Edm.; Vandermeulen, Jozef (Gent : Volksdrukkerij, 1907)
Dit liederenboek bevat volgende liederen
Commissionnair
Mieleke
De Kunstkringen
Slootkoor der Proloog
De straatvagers
Wakerinne
De mei
Koor der rijke kinderen
De dikke buikskes
Den Bond der Oude Soldaten
De Ministers
Het Geld
Gentsche Spekken
De Landverhuizers
Solidariteit
Finaal van het eerste Bedrijf
De Burgerwacht
Voor de Kleinen
Continue-meisje
De Champetters
Symbolen
Mutualiteit
De samenwerking
De pers
De vereeniging
De strijd
Wat wij willen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen