De 'linkse stroming' : een kinderziekte van het communisme - Lenin, Vladimir Iljitsj (Gent : Marnix, 1966)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Marc RummensBibliotheek Jean De Roose
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; communisme