Tot aanval en verdediging : eene voordracht van Willem Liebknecht lid van den Duitschen Rijksdag. - Liebknecht, Wilhelm; Van Beveren, Edmond (Gent : E. Claeys, 1896)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Gaston Crommen
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek