De uitdaging van het marxisme : een bundeling van de referaten die werden gehouden tijdens het eerste symposium "De uitdaging van het marxisme". - Wolff, Joop; Bakker, Marcus; de Vries, Theun; Verrips, Ger (Amsterdam : Pegasus, 1966)
Bibliotheek François Vercammen
Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: filosofie; marxisme; christendom