A travers les Flandres. - De Winne, Auguste; Anseele, Edward; Lefébure, M. (Gand : Volksdrukkerij, 1902)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bundeling van de artikels die Auguste De Winne in 1901 in de socialistische krant Le Peuple publiceerde
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; industrialisatie; Vlaanderen