Profeet van een nieuwe tijd : leven en streven van Pieter Jelles Troelstra. - Winkler, Johan (Amsterdam : Amsterdamsche Boek- en Courantmaatschappij, 1948)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Troelstra, Pieter Jelles