De oorsprong van de kristen-demokratie : het aandeel van de Vlaams-demokratische stroming - Wils, Lode (Antwerpen : Standaard, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek