De kinderarbeid : geschiedenis van haar beperking door de kinderwet van Mr. Samuel Van Houten. - Vleggeert, J.C. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1951)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: kinderarbeid