Egoïsme of gemeenschapszin ? : een tweede bundel radio-toespraken gehouden voor de VARA - Zwertbroek, G.J. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1932)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie