Zingen! [Bladmuziek] : liederbundel ten behoeve der vakantiekampen voor jonge arbeiders. - Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) ([S.l.] : MJA)
Deze bundel bevat volgenden liederen
De Internationale
De jonge garde
Uit der dagen grauwe zorgen
Socialistenmarsch
Pionierslied
Kameraadschapslied
Boreders, verheft u ter vrijheid
Arbeiders, boeren
Strijdlied der Weense arbeiders
De gedachten zijn vrij
Solidariteitslied
Het lied van de smid
Broeders, laat ons...
Als wij schrijden
Bij 't krieken der dagen
Kameraden, wij marcheren
Het zonlicht tegemoet
Broeder Welgemoed
Hoog op de gele wagen
Wat is de wereld wijd!
Kom zing mij een lied...
Wij zijn jong
Die winter is vergangen
Nooi van die velde
Wiegelied
De Pinksterblom
Sarie Marais
Die ossewa
De rode vlam
De musici
Een vreemde, arme snuiter
O, hoe zoet is 't mij
De Wielewaal
Kom toch
De scheresliep
Daar was e wuf die spon
Clementijne
Waar de wind waait
Ou tante Koba
'k Heb mijn wagen volgeladen
Afscheidslied
Vaarwel en goede nacht
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen