De BSP had gelijk : de socialistische stellingen inzake Kongo 1959-1960. - Larock, Victor; Belgische Socialistische Partij (BSP) (Brussel : Emile Vandervelde Instituut, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Socialistische Partij (BSP).; koloniale geschiedenis; dekolonisatie