De Nederlandse arbeidersbeweging in de 19e eeuw. - Verberne, L.G.J. (Amsterdam : Van Kampen, 1950)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek