Où va la France? : écrits 1928-1940 : tome 2 - Trotski, Leon (Paris : Quatrième Internationale, 1969)
Bibliotheek Hendrik Patroons
Bibliotheek François Vercammen
Fonds Perrone
Speciaal nummer van "Quatrième Internationale" (februari 1969)
Frans
Meerdelige publicatie