Le socialisme et le mouvement social au 19me siècle. - Sombart, Werner (Paris : Giard & Brière, 1898)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; 19e eeuw; socialisme; sociale bewegingen