Sociale actie in Belgisch-Kongo en in Ruanda-Urundi. (Brussel : Voorlichtings- en documentatiecentrum van Belgisch-Kongo en van Ruanda-Urundi, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: kolonialisme; Belgisch Congo; Ruanda-Urundi.