Land van de toekomst : zo groeit de wereld van morgen : het plan van de Partij van de Arbeid op eenvoudige wijze verklaard. - Sluyser, M. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1951)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek