La gauche et la société industrielle : deux forces irrémédiablement antagonistes ? - Simonet, Henri (Verviers : Marabout, 1970)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief SA WevelgemArchief Lucien BousséArchief André De Smet
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; economie; socialistische ideologie