Het onmogelijke van het anarchisme : lezing in de Fabian Society op 16 october 1891. - Shaw, George Bernard (Amsterdam : Poutsma, 1894)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; anarchisme