Loonslavernij : alleenheerschappij der werkgevers of medezeggenschap der arbeiders ? : een en ander over de machtsverhoudingen in industrie en bedrijf, over modelfabrieken en arbeidersbeweging. - Spiekman, H. (Amsterdam : SDAP, 1908)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek