150 jaar katholieke arbeidersbeweging in België (1789-1939) : eerste deel :sociaal-katholicisme (1789-1886). - Scholl, S.H. (Brussel : Arbeiderspers, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
S/97/130D/97/029
Nederlands
Monografie
Keywords: katholieke sociale leer