De moeder als opvoedster : kleine bijdrage voor de praktijk van de proletarische opvoeding in huis. - Schulz, Heinrich; Wibaut, F.M. (Amsterdam : SDAP, 1908)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek