De politieke strijd : sociaaldemocratisch handboekje voor de verkiezingen van 1913. - Schaper, J.H. (Amsterdam : SDAP, 1913)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek