In den strijd : handboekje ten dienste van de sociaaldemokratische arbeiderspartij in Nederland. - Schaper, J.H. (Amsterdam : SDAP, 1909)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek