Drie artikelen over sociaal-demokratie en landsverdediging. - Schaper, J.H. ('s-Gravenhage : Stuffers)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek