Socialisme en wereldbeschouwing : rede gehouden voor het religieus socialistisch verbond te Amsterdam op zondag 23 maart 1930 - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte; Religieus-Socialistisch Verbond (RSV) (Amsterdam : RSV, 1930)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure