Robespierre redivivus : redevoering naar aanleiding van het besluit waarbij de uitoefening der burgerlijke rechten afhankelijk gemaakt wordt van een bepaalde som in de belasting - de Robespierre, Maximilien ('s-Gravenhage : Liebers, 1890)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure