Bekende figuren uit politiek en literatuur - Van Raalte, Ida; Van Raalte, Ernst (Den Haag : Kruseman, 1964)
Boek bevat geschreven en getekende portretten van talrijke politieke figuren en auteurs
Bibliotheek Camille Huysmans
Schets van Camille Huysmans (pagina's 93-94)
Nederlands
Monografie
Keywords: Huysmans, Camille; biografieën