Jean Jaurès : de mensch, de denker, de socialist. - Rappoport, Charles; Vliegen, Wilhelmus Hubertus (Willem) (Amsterdam : Querido, 1915)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek