Verzekens van Fons Van de Maele werkman dichter : bloemlezing samengesteld naar aanleiding van de hulde gebracht bij de vijfentwintigste verjaring van zijn overlijden - Van de Maele, Fons; De Geest, Jef; Albe (Brussel : Arbeiderspers, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; arbeidersliteratuur; poëzie