La révolution russe - Luxemburg, Rosa; Collinet, Michel; Ollivier, M. (Paris : Lefeuvre, 1937)
Fonds Perrone
Het werk wordt gevolgd door het nummer 2 van " Lectures prolétariennes "
Frans
Monografie
Keywords: Oktoberrevolutie; revoluties; Rusland