Regeringsontwerp 356 - Van Acker, Frank; Belgische Socialistische Partij (BSP) (Brussel : BSP, 1967)
Archief Gaston Crommen
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure
Keywords: belastingen; volmachtenwetten