Oproep aan alle samenwerkende maatschappijen van België tot het houden van een Coöperatief Congres op 20 en 21 februari 1887 in het lokaal Vooruit te Gent. - Anseele, Edward; Van Beveren, Edmond (Gent : Foucaert, 1887)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; coöperatieve beweging